Vrijdag: 21 december Lichtjesavond

Lichtjesavond

Op vrijdag, 21 december was er weer de traditionele Lichtjesavond. Het weer was storm-en regenachtig waardoor we jammer genoeg niet het lint van licht, dat de 3 kerken met elkaar verbindt, konden plaatsen. Het was heel fijn dat iemand ons spontaan een groot lichtsnoer kwam aanbieden waardoor de entree naar de Johannes de Doperkerk er verlicht en uitnodigend uitzag. Het hart van lichtjes op de Kerkbrink lukte helaas ook niet. In de kerken was er echter volop licht, muziek en warmte te vinden en genoeg mensen die de storm getrotseerd hadden. Vooral voor de kinderen was het weer spannend en natuurlijk vergaten ze de grabbelton niet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.