Zaterdag: 6 oktober 2018″ Barok langs de Vecht” concert

Zaterdagavond, 6 oktober 2018 is het ‘jaarlijks’ concert van het ensemble “Barok langs de Vecht” in Breukelen. Dit naar in een geheel andere setting, namelijk in de sfeervolle en intieme ruimte vòòr in de Johannes de Doperkerk. U zit hierdoor dicht bij de musici en op comfortabeler zitplaaten. Op het programma staan werken van zowel Duitse als Italiaanse componisten. De Italianen van deze acond zijn zeer bekende namen: Vivaldi, Pergolesi en Scarlatti. De Duitse muziek is van de overbekende Telemann, Bach en van de geheel onbekende Johann Pfeiffer. Het sluitstuk is het ontroerende concert voor oboe d’amore, strijkers en continuo van Bach. Het concert begint om 20:00 uur, kerk open om 19:30 uur. De toegangsprijs is 10,-. Kaarten zijn te koop voor aanvang achter in de kerk. Er is een pauze waarin u een drankje kunt verkrijgen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.