Zaterdag: 20 april 2019: J.S.Bach/ Matthäus Passion

Het is alweer ruim 5 jaar geleden dat de initiatiefneemster Elfride Zeldenrust het idee kreeg, bij de fusie van de 12 gemeentes, de inwoners die elkaar niet of nauwelijks kennen, met elkaar in contact te brengen middels een cultureel participatieproject. Ze heeft gekozen voor klassieke muziek en wel voor één van de mooiste en indrukwekkende composities die Bach ooit schreef, de Mattheus Passion. Ook dit jaar zijn er weer veel mensen uit de regio ingegaan op de uitnodiging om auditie te doen. Zoveel mensen dat er zelfs een koor is van 90 mensen. Wederom is ergekozen voor een samenwerking van amateurs en professionals waardoor er steeds weer een wederzijdse chemie ontstaat. De uitvoering vindt plaats op zaterdag 20 april en vangt aan om 14.30 uur. Kaarten  à € 27,50 kunt u bestellen via mattheusinstichtsevecht.nl  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.