Spetterend Voorjaarsconcert

Op zondagmiddag 5 maart 2017 komt de bekende Mediacity Bigband weer naar Breukelen.

Als inwoner van Breukelen en enthousiast trombonist wil ik graag wat meer vertellen over ons orkest. Het heeft een complete bigband bezetting met 5 saxen, 4 trombones, 4 trompetten en een 4 mans ritme groep. Het orkest heeft een gevarieerd repertoire, met swingende jazz, maar ook aan de pop gerelateerde muziek en alles wat daar tussen zit. De band trad onlangs op in theater De Vorstin in Hilversum waar de band een ovationeel applaus oogstte.
Het succes van de band wordt sterk bepaald door de muziekkeuze en het enthousiasme van de energieke en jonge dirigent Erik van der Heide. Zelf een begenadigd trompettist weet hij ons de fijne kneepjes bij te brengen en heeft het orkest naar een hoog niveau getild.
Deze keer neemt de band de charmante en inspirerende zangeres Jessica Kennedy mee die enkele mooie balads ten gehore zal brengen.
De band verheugt zich op dit optreden en hoopt U in grote aantallen te kunnen begroeten.
De toegang is gratis, het concert is van 15.00 tot 17.00 uur en de Johannes de Doperkerk gaat  om 14.30 uur voor u open.

Jacques Beelen